vasaros link

Velykų džiaugsmui dar neišblėsus, primename, kad gegužės mėnuo yra skirtas džiaugtis kartu su Švč. M. Marija. Pamaldos mūsų bažnyčioje – šiokiadieniais po vakarinių šv. Mišių, sekmadieniais po Sumos.

Gegužės 15-16 dienomis vakarinėse šv. Mišiose vyskupas teiks jaunuoliams Sutvirtinimo sakramentą. Į Susitaikymo pamaldas ir repeticiją kviečiame gegužės 13-14 dienomis (13tą dieną, kurie ketina priimti Sutvirtinimo sakramentą penktadienį, 14tą dieną – kurie šeštadienį) 17.00 val. Tą dieną bus išduodamos Sutvirtinimo kortelės. Jaunuoliai kviečiami ateiti su tėvais ir, jei įmanoma, su Sutvirtinimo globėju / -a. Išpažintį turėtų atlikti ne tik priimantys Sutvirtinimo Sakramentą, bet ir jų globėjai (Sutvirtinimo tėvas / motina).

Gegužės 17 d. 12.00 val., 24 d. 12.00 val., 31 d. 10.00 ir  12.00 val. vaikų grupelės priims Pirmąją Šv. Komuniją. Pirmosios išpažintys atitinkamai – gegužės 16 d. 15.30 val., gegužės 23 d. 15.00 val., gegužės 29 d. po vakarinių šv. Mišių ir gegužės 30 d. 16.00 val. Švęsti Susitaikymo sakramentą kviečiame ne tik vaikus, bet ir jų tėvelius, artimuosius.

Taip pat kviečiame vaikus (ypač tuos, kurie pernai priėmė Pirmąją Šv. Komuniją), birželio 1 d. ateiti į šventę.

clip art kids

Šiemet 9-12 m. vaikams organizuojame trijų dienų stovyklėlę (be nakvynės) parapijos namuose liepos 1-3 dienomis. Tėveliai užregistruoti vaikus stovyklai gali bažnyčios zakristijoje po šv. Mišių. Registracijos metu prašysime užpildyti tėvų sutikimą.

Ačiū, kad esate. Ačiū, kad jungiatės į parapijos veiklą. Ačiū, kad meldžiatės kartu.

 

 

 

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *